Over Promotheus

 

Promotheus is een contentwebsite die bezoekers de nieuwste folders en kortingen van topwinkels biedt. Ons belangrijkste doel is om het u gemakkelijker te maken om door promotieaanbiedingen te bladeren, allemaal handig op één plek te vinden. Promotheus biedt regelmatig en op tijd een ruime selectie van honderden actuele folders van de meest prominente winkelketens en gespecialiseerde winkels in het land. U kunt alle beschikbare deals en kortingen vergelijken, evenals zoeken naar specifieke producten, goederen en merken die u interesseren. Wij stellen u in staat om goed geïnformeerde consumenten te zijn die efficiënt de meest voordelige aanbieding kunnen kiezen en zowel geld als tijd kunnen besparen.

Om ervoor te zorgen dat geen enkele promotie of korting onopgemerkt blijft en dat u altijd actuele aanbiedingen bij de hand hebt, download onze Promotheus-app op uw mobiele telefoon of tablet, beschikbaar voor Android en iOS. Voor meer informatie hierover, bezoek hier.

 

Over de auteurs

Opportunus is opgericht in 2012 in de Tsjechische Republiek. Hun eerste product was de website Kompas Slev, gevolgd door de lancering van aanvullende websites. Vandaag de dag opereert het bedrijf in de digitale markt in meer dan 60 landen op zes continenten en beheert bijna tweehonderd websites en applicaties. Bijna honderd werknemers richten zich op het verwerven en verstrekken van informatie over winkels, folders en kortingsacties aan eindklanten, inclusief informatie over vestigingen, adressen, openingstijden of individuele productprijzen. Onze websites en applicatie bedienen voornamelijk eindklanten bij hun aankoopbeslissingen, waardoor ze tijd en geld besparen. Maar onze rijke database van winkels, producten en kortingsacties wordt ook gebruikt door B2B-partners, zoals grote mediabedrijven. Gegevens uit onze database dienen als inhoud voor hun lezers, vergelijkbaar met hoe onze websites hun aankopen vergemakkelijken. Een van de B2B-innovaties in ons aanbod is ecPaper, een tool voor het creëren van interactieve catalogi. Het is primair ontworpen voor bedrijven in de handel en productie die hun producten effectief en interactief online willen aanbieden. Voor meer informatie over Opportunus kunt u terecht op de website opportunus.cz.

 

Contact

Opportunus s.r.o.
Praha 7, U Uranie 1583/23, 17000
[email protected]
https://opportunus.cz