Henders & Hazel

Henders & Hazel folders

Actuele folders

De beste aanbiedingen en folders online van Henders & Hazel

We beschikken over informatie over acties en aanbiedingen van bijna elke Henders & Hazel in heel Nederland! In een folder, op het internet of offline, op onze website Promotheus.co.nl vindt u ze allemaal.

Ontdek de beste acties van Henders & Hazel

Veel mensen willen geld besparen tijdens het winkelen bij Henders & Hazel. Hier vindt u alle aanbiedingen van Henders & Hazel, waarmee u de beste prijs krijgt en geld bespaart. Als u door de nieuwste folders en acties bladert, dan zult u zien hoe u geld kunt besparen op fantastische producten. Ze zeggen dat sparen de beste basis voor succes is!

Investeer uw tijd!

Bij sparen draait het allemaal om de juiste mentaliteit. U bespaart nu misschien een paar euro, maar alle kleine beetjes helpen en dankzij de aanbiedingen van Henders & Hazel kunt u op een fantastische wijze uw geld nuttig besteden. Het vergt een slimme aanpak en een beetje onderzoek voordat u gaat winkelen bij Henders & Hazel. Hoewel het wat tijd kost, zult u wel veel geld dankzij onze folder kunnen besparen!

Op deze pagina vindt U 2 de huidige folders van Henders & Hazel, die geldig zijn tot 31.8.2021. In deze folders kunt U speciale aanbiedingen en kortingen vinden, voornamelijk op producten in de categorie Meubelen, met name: fauteuil, bank, stoel, boekenkast, armstoel, bijzettafel, lampen, woonprogramma, kast, tafels, welke U kunt kopen bij 51 winkels in Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Tilburg, Groningen, etc. Als U geïnteresseerd bent in kortingen, promoties en speciale aanbiedingen bij andere winkels, zie dan de acties van een van de volgende 149 detailhandels wiens folders beschikbaar zijn op Promotheus.co.nl. U kunt ook een kijk nemen in het archief van Henders & Hazel om 42 folders die niet langer geldig zijn te aanschouwen.

Opgeslagen folders